Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

6,8 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
6,3
Comfort
5,9
Locatie accommodatie
7,8
Faciliteiten
6,4
Personeel
7,4
Waar voor uw geld
7,0
Beoordelingen
    be
    5,8
    28 september 2017
    Goedkoop.
    Algemene uitstraling.
    Zeer gunstige prijs.
    be
    7,5
    9 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Vera
    be
    5,0
    3 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anna
    nl
    5,5
    24 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Clemens
    nl
    6,5
    27 maart 2017
    Aardig personeel maar het hostel is erg uitgewoond.
    Teknologo
    be
    5,8
    6 januari 2017
    Het hoge Noorden van Schotland, bekeken door de ogen van de lokale werkers.
    de schaarse accommodatie, weliswaar in orde, maar uiterst sober. het ontbijt bestond uit een keuken waarin je enkele zaken (ontbijtgranen, koffie, melk en dergelijke kon vinden, en zelf klaarmaken.
    De heel authentieke leefwijze van de noordelijke schotse bewoners, ruw, en één met de natuur. We hadden blijkbaar nieuw beddengoed gekregen, wat ons aangenaam verraste in de verder wat erg sobere omgeving. Het was niet erg koud buiten, waardoor de verwarming net kon voldoen. Het prijskaartje was erg schappelijk.
    Klaas
    nl
    5,4
    4 september 2016
    Echt een hostel voor studenten
    slecht beddengoed. Veel te warm (synthtisch) en dlecht hoofdkussen. Sanitair matig.
    lage prijs
    Marjoleine
    nl
    4,6
    30 augustus 2016
    prima als doorgangs locatie!
    douche was heel klein straaltje water. simpele kamer maar wat wil je dan ook voor die prijs. TV werkte niet op de kamer. we hadden twee bedden gereserveerd maar kregen een tweepersoonsbed omdat we laat aankwamen! ( dat hadden we bij de reservering ook gemeld ). Bed was wel prima. ontbijt.............brood, boter, jam. koffie,thee en zelfs chocolademelk.( zelf maken ). diverse soorten cereals en melk. dus prima ontbijt zelf maken.
    kwaliteit/prijs was wat je kon verwachten
    jan
    nl
    8,3
    12 augustus 2016
    Het einde van de wereld
    Ietwat gehorig
    De privacy
    Hetty
    nl
    5,8
    9 augustus 2016
    Rondreis Schotland
    Ontbijt stelt niet veel voor. Kuipjes boter met allemaal broodkruimels er in, geen yoghurt en je moet alles zelf maken (en afwassen)
    Lekker goedkoop
    marco
    nl
    7,5
    3 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    kevinraams
    nl
    5,8
    13 juni 2016
    te kort voor goede beoordeling
    geen handdoeken aanwezig, die er wel zouden zijn
    luxe badkamer
    Kees
    be
    4,6
    10 mei 2016
    Er is een keuken waar je over kan beschikken maar geen gebruik van gemaakt wegens vuil en vies.
    De prijs
Sluiten